Snaren

De Prince Tournament Nylon is al sinds jaren de meest populaire synthetische snaar ter wereld. Deze traditionele synthetische snaar beschikt over prima allround speeleigenschappen. Hierdoor is de snaar is zeer geschikt voor spelers die allround zijn op de baan. De snaar is opgebouwd uit een nylon kern met daar omheen 14 filamenten. Hierdoor is het een hele zuinige en duurzame snaar.
De Toalson Synthetic Tournament 200M is een ideale snaar voor alle spelers die op zoek zijn naar een allround snaar die zowel in prijs als in kwaliteit zeer aantrekkelijk is. Deze nieuwe tournament snaar heeft uitermate goede speeleigenschappen, en is duurzaam. De snaar is gemaakt van hoogwaardige nylon . Dit resulteert in een top nylon snaar voor een aantrekkelijke prijs.
De Wilson Sensation is een perfecte snaar voor spelers die op zoek zijn naar een soepele snaar. De snaar is comfortabel en erg zacht wat de comfort bevorderd. Daarnaast is deze snaar ook perfect te gebruiken als breedtesnaar in een hybride!

 

MSV Focus HEX

Een 6 kantige snaar (voor nog meer grip op de bal) met de volgende eigenschappen:

- voortreffelijke elasticiteit;
- zeer comfortabel;
- volledige controle;
- lange levensduur;
- zeer goede spanningsstabiliteit.

 

Een snaar die in Duitsland bij verschillende testen zeer hoge cijfers heeft gekregen.

Zeer geschikte snaar voor toernooispelers die met veel topspin spelen.
Voor de juiste classificering kijk bij optie achter de dikte.

Deze snaar is ook zeer geschikt voor een hybride bespanning.
MSV Focus Hex 1.23 voor in de lengte en de MSV Spin Plus voor in de breedte.
Dit geeft een bespanning met geweldige speeleigenschappen.

MSV Spin Plus

Een topspinsnaar voor de gelegensheids topspinspeler. 
De opbouw van de snaar uit 4 soorten filamenten staat voor de houdbaarheid.

Deze snaar is ook zeer geschikt voor een hybride bespanning.
MSV Focus Hex 1.23 voor in de lengte en de MSV Spin Plus voor in de breedte. 
Dit geeft een bespanning met geweldige speeleigenschappen.

De Kirschbaum Super Smash is één van werelds meest populaire polyester snaren onder toernooispelers. Deze snaar kenmerkt zich door een goede combinatie tussen controle, comfort en duurzaamheid.

DDunlop D Tac Silk is een tennissnaar van Dunlop die bijzonder veel comfort biedt aan zijn gebruikers. Daarnaast geeft de multifilament snaar ook veel power. De thermo elastische PU gebonden vezels waar de snaar uit bestaat helpt de spelers waardoor de snaar uitstekende speelbaarheid biedt en zeer vriendelijk is voor de arm. Geen last van blessures dus met deze snaar.
De Dunlop D Tac Black Window is een comfortabele tennissnaar met een zevenhoekige vorm, deze co-poly biedt veel grip op de bal en biedt een uitstekende basis om te spelen met topspin. De snaar geeft een zacht, maar krachtig gevoel bij balimpact in vergelijking met andere co-poly's. Daarnaast biedt de snaar een goede duurzaamheid. De snaar is het meest geschikt voor big hitters die op zoek zijn naar bovengemiddeld comfort voor een poly snaar.
De Luxilon Big Banger Alu Power Rough is de meest gebruikte snaar op de ATP Tour. De snaar combineert een goede duurzaamheid en veel controle met heel veel power die wordt verkregen door de grote dynamische elasticiteit. De Rough-versie heeft een ruwer profiel waardoor de bal nog meer spin meekrijgt.
Bent U op zoek naar een echte wedstrijdsnaar? Big Banger Ace biedt veel controle en power.
   

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactinfo

Bespan Service Ypenburg

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel.: 06 - 10152063

 ERSA Certified Stringer

Master Racquet Technician

© 2012-2018 Bespan Service Ypenburg
Powered by Joomla 1.7 Templates